Direkte

+45 79 12 02 22

Døgnvagt

+45 40 13 95 55

Kvalitet

Vores princip

Hos Intercargo Coldstores ApS er kvalitet ikke kun et ord. Kvalitet er et induskutabelt konkurrenceparameter, derfor sætter vi stor fokus på at yde vore kunder en meget høj og specifik kvalitet af vores serviceydelser. I samarbejde med vore kunder, som altid er i centrum, udarbejder vi klart definerede kvalitetskrav og mål, som altid skal honoreres.

Intercargo Coldstores ApS har således et helt specielt ansvar. Vi er den sidste virksomhed, der håndterer vore kunders varer, inden de distribueres til vor kundes kunde både nationalt og internationalt. Vore medarbejdere føler sig som garanter og sidste led i kæden, så varerne kommer frem til modtageren i den rette stand, i rette mængde og med den rette opmærkning. Hertil kommer overholdelse af den gældende lovgivning, veterinære forskrifter m.m.

Høje Standarder

Intercargo Coldstores ApS har således etableret et internt kvalitetsstyringssystem, der omfatter alle aktiviteter fra modtagelse over lagring til udlevering. Alle vore medarbejdere, som er meget loyale og fleksible, er uddannet til at kunne indfri vores kvalitetsstandarder.

Vi er derfor i besiddelse af et af landets bedste know how til at løse såvel sæsonmæssige som pludseligt opståede overbelastningssituationer.
Samtidig tager vi hensyn til miljø, og går aktivt ind for genbrug og minimering af energiforbruget.

Download vores egenkontrol som pdf her.